AutoCAD voor MicroStation-gebruikers

AutoCAD® is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen zowel overdag als in de avonduren volgen in onze cursusruimten, of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Deze praktische cursus AutoCAD voor MicroStation-gebruikers is bestemd voor hen die snel en effectief willen werken in een AutoCAD-omgeving. Met deze training maken we van de MicroStation-kenner een AutoCAD-kenner.   

U kunt deze training op de volgende manieren volgen:

  • als een klassikale training op een van onze locaties. De duur van deze cursus is twee dagen;
  • als open inschrijving in onze vestiging in Rotterdam. U kunt beginnen wanneer het u uitkomt. De duur van deze cursus is twee dagen;
  • als maatwerktraining bij u op locatie. Onze professionele docenten komen naar u toe om de cursus te verzorgen. Deze privécursus kan worden gegeven in één (lange) dag.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor MicroStation-gebruikers die overstappen naar AutoCAD.

Voorkennis
Van de cursist verwachten wij ervaring met MicroStation. Wanneer u geen ervaring heeft met MicroStation of een ander CAD-programma adviseren wij u de basiscursus AutoCAD te volgen.

Duur
De cursusduur van de cursus AutoCAD voor MicroStation-gebruikers is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle cursisten ontvangen na afloop van deze training een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal.

 

AutoCAD voor MicroStation