AutoCAD Visualisation 3D

AutoCAD® is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen zowel overdag als in de avonduren volgen in een van onze cursusruimten, of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Tot de vele mogelijkheden in AutoCAD behoort ook de mogelijkheid van 3D-ontwerpen en -visualisaties. Deze cursus AutoCAD Visualisation 3D richt zich dan ook op het produceren van deze 'gerenderde' afbeeldingen. Met behulp van lichten, schaduwen, 3D-objecten en materialen maakt u als het ware fotorealistisch afbeeldingen van het ontwerp dat u heeft gemaakt. U leert belichtingsprincipes, materialen maken en hoge-resolutiebeelden renderen.

Na afloop van deze cursus kan de tekenaar/cursist zelfstandig met AutoCAD 3D models maken, deze models bewerken, belichten en van materiaal voorzien. De tekenaar/cursist kent de basispricipes en logica van het tekenprogramma en kan na het volgen van de cursus meteen aan de slag als visualisator.

De cursus AutoCAD Visualisation 3D kan ook als een maatwerktraining bij u op het bedrijf worden georganiseerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die zelfstandig met AutoCAD 3D models wil leren maken en deze models wil leren bewerken, belichten en van materiaal voorzien.

Voorkennis
Basiskennis van AutoCAD is noodzakelijk.

Duur
De cursusduur is één dag van 9.00 - 16.00 uur.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt  zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers aan deze AutoCAD-cursus ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en lunch.

 

Autodesk Traininng Center AutoCAD 3d