AutoCAD Plant 3D Basiscursus

AutoCAD Plant 3D is speciaal ontworpen voor proces engineers en ontwerpers, die dagelijks de uitdaging aangaan bij het realiseren van complexe plant design projecten. Doordat AutoCAD Plant 3D is gebouwd op het alom bekende AutoCAD-platform, is de opstarttijd kort en kunt u met minimale training de software inzetten tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Dure en complexe server gerelateerde systemen en dure databases zijn bij AutoCAD Plant 3D niet nodig. De specificatiegestuurde technologie en moderne 'User Interface' maken het modelleren en wijzigen van leidingwerk, componenten, staalconstructies en andersoortige componenten eenvoudiger dan ooit tevoren.

Tijdens deze AutoCAD Plant 3D Basiscursus leert u met behulp van AutoCAD Plant 3D procesinstallaties in 3D te tekenen. Tijdens de cursus wordt de theorie afgewisseld met praktische opdrachten. Na afloop van de cursus kunt u uw projecten zelfstandig met AutoCAD Plant 3D uitvoeren.

Wij adviseren om voorafgaande aan deze training onze AutoCAD Basiscursus te volgen. 

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor proces engineers en ontwerpers, die dagelijks de uitdaging aangaan bij het realiseren van complexe plant design projecten.

Voorkennis
Voor het volgen van deze cursus is kennis van en bij voorkeur werkervaring met AutoCAD vereist. Kennis van de procesindustrie is een pré, maar niet noodzakelijk.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Training Center AutoCAD Plant 3D