AutoCAD P&ID Basiscursus

Sinds jaar en dag worden proces- en instrumentatieschema’s in diverse industriesectoren gemaakt. AutoCAD P&ID is de software-oplossing voor de proces- en plant gerelateerde industrie. AutoCAD P&ID is gebouwd op basis van AutoCAD, sterker nog, het is geen add-on maar een volledige versie van AutoCAD, die beter is voor het genereren van proces- en instrumentatieschema’s. Door AutoCAD als basis te gebruiken, bent u als gebruiker ervan verzekerd dat de werkomgeving zeer vertrouwd overkomt. AutoCAD P&ID kunt u dan ook in korte tijd leren toepassen voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens de tweedaagse AutoCAD P&ID Basiscursus leert u piping- en processchema's tekenen met behulp van AutoCAD P&ID, de nieuwe oplossing voor het tekenen van P&ID’s van Autodesk Plant Solutions. 

Tijdens deze cursus wordt niet alleen aandacht besteed aan de eenvoudig te gebruiken user interface, maar ook aan de project- en datamanagerfunctionaliteiten. Deze functionaliteiten bieden de gebruiker zeer ruime mogelijkheden met betrekking tot het toevoegen en wijzigen van informatie, het genereren van rapportages, het centraal invullen van projectgegevens en het publiceren van een volledig project.

De AutoCAD P&ID Basiscursus wordt gegeven in een van onze Autodesk Trainingscenters en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die piping- en processchema's wil leren tekenen met behulp van AutoCAD P&ID.

Voorkennis
Voor deze cursus is elementaire basiskennis van AutoCAD vereist. Daarnaast is enige werkervaring met AutoCAD wenselijk. Voorafgaande kennis van de procesindustrie is handig, maar niet noodzakelijk.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle cursisten een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Lesmateriaal en lunch.

 

Autodesk Training Center AutoCAD P&ID