AutoCAD P&ID - Advanced

Sinds jaar en dag worden proces- en instrumentatieschema’s in diverse industriesectoren gemaakt. AutoCAD P&ID is de software-oplossing voor de proces- en plant gerelateerde industrie. AutoCAD P&ID is gebouwd op basis van AutoCAD, sterker nog, het is geen add-on maar een volledige versie van AutoCAD, die beter is voor het genereren van proces- en instrumentatieschema’s. Door AutoCAD als basis te gebruiken, bent u als gebruiker ervan verzekerd dat de werkomgeving zeer vertrouwd overkomt. AutoCAD P&ID kunt u dan ook in korte tijd leren toepassen voor uw dagelijkse werkzaamheden.

De training AutoCAD P&ID Advanced is bestemd voor cursisten die willen leren op welke wijze zij hun AutoCAD P&ID bedrijfsomgeving kunnen implementeren, inrichten en managen. Daarnaast wordt tijdens deze cursus aandacht besteed aan het creëren van AutoCAD P&ID-symbolen, annotaties, (project)instellingen en (bedrijfs)standaarden.

Tijdens de cursus AutoCAD P&ID wordt uitgebreid ingegaan op de noodzakelijke functionaliteiten, zoals het opzetten van templates en het maken van AutoCAD P&ID-objecten. Tevens worden de mogelijkheden van en instellingen met betrekking tot de project- en datamanager besproken, zoals properties, selectielijsten en rapportagetemplates. Ter afsluiting van ieder hoofdstuk werkt de cursist een oefening uit. Na het maken van deze oefening is de cursist in staat de opgedane kennis in de dagelijkse praktijk toe te passen.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor personen die willen leren op welke wijze zij hun AutoCAD P&ID bedrijfsomgeving kunnen implementeren, inrichten en managen.

Voorkennis
De cursist beschikt bij voorkeur reeds over ruime kennis van en ervaring met het aanpassen van een AutoCAD-omgeving.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Training Center AutoCAD P&ID