AutoCAD Modeling 3D

AutoCAD® is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen zowel overdag als in de avonduren volgen in onze cursusruimten, of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Tijdens deze cursus AutoCAD Modeling 3D leert u alle technieken en processen die nodig zijn om professionele 3D modellen te maken. Na afloop van de AutoCAD 3D training bent u in staat om 3D draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren. Het werken/tekenen in 3D wijkt sterk af van het werken in 2D. In deze intensieve training zal daarom veel aandacht worden besteed aan praktijkgerichte oefeningen.

Het is ook mogelijk om deze cursus AutoCAD als een bedrijfstraining bij u op locatie te volgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die 3D draad-, vlakken- en volumemodellen wil leren maken en manipuleren.

Voorkennis
Wij verwachten van de cursist een gedegen basiskennis van AutoCAD.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Na afloop van de cursus AutoCAD 3D ontvangen alle deelnemers een Autodesk-certificaat.

Inclusief
Alle cususmaterialen en lunch.

 

Autodesk Training Center AutoCAD 3D