AutoCAD Gevorderd

AutoCAD® is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen zowel overdag als in de avonduren volgen in onze cursusruimten, of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

De cursus AutoCAD Gevorderd richt zich op de dieper liggende technieken en uitgebreide commando's van AutoCAD. In deze cursus worden de technieken die het werkproces versnellen, de technieken die het tekenwerk en printwerk deels automatiseren en de technieken om externe tekeningen te bewerken behandeld.

Regelmatig wordt in deze vervolgcursus teruggegrepen naar commando's uit de basiscursus, om deze nader te bekijken. Een goede basiskennis is dan ook vereist.

Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op het bedrijf te geven. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer uit AutoCAD wil halen.

Voorkennis
Kennis op het niveau van de basiscursus AutoCAD is vereist.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
De deelnemers aan de gevorderde cursus AutoCAD ontvangen na afloop van de training een Autodesk-certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en lunch. 

 

Autodesk Training Center AutoCAD Gevorderd