AutoCAD en AutoCAD LT - Updatecursus

AutoCAD is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen zowel overdag als in de avonduren volgen in onze cursusruimten, of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Als AutoCAD-gebruiker wilt u natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. In cursus Upgrade naar AutoCAD 20xx wordt de ervaren AutoCAD-gebruiker de nieuwe snufjes geleerd. De nadruk ligt op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van AutoCAD ten opzichte van oudere versies.

Het is ook mogelijk om deze cursus als een maatwerktraining bij u op locatie te verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: de upgrade-trainingen van versie 2008 of ouder duren twee dagen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor gebruikers die willen overstappen naar een nieuwe versie van AutoCAD.

Voorkennis
Kennis van AutoCAD is vereist.

Duur
De cursusduur is een dag.

Groepsgrootte
Maximaal zes deelnemers.

Certificaat
Na afloop van de update-cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief 
Cursusmateriaal en lunch.