AutoCAD Electrical Gevorderd

AutoCAD Electrical is gebaseerd op AutoCAD en speciaal ontwikkeld om uw ontwerpproductiviteit te verhogen, de kans op fouten te minimaliseren, uw belangrijkste ontwerptaken te automatiseren en de samenwerking te vergemakkelijken, met behoud van een naadloze integratie met de AutoCAD omgeving. AutoCAD Electrical is standaard AutoCAD met de mogelijkheid van uitwisseling van tekeningen c.q. projecten zonder verlies van intelligentie. U kunt achteraf controleren wat er na de oplevering buiten uw controle aan de tekeningen gewijzigd is. Bestaande AutoCAD symbolen en schema tekeningen kunt u intelligent maken voor gebruik binnen AutoCAD Electrical. Werkt u met PLC’s dan kunnen de PLC tekeningen vanuit een spreadsheet automatisch worden gegenereerd. Wilt u 2D schema’s met 3D mechanische ontwerpen combineren dan is de bidirectionele koppeling met Autodesk Inventor Professional gewoon mogelijk. AutoCAD Electrical bevat naast de uitgebreide symbolen bibliotheken voor Electrical ook symbolenbibliotheken voor het maken van Hydrauliek, Pneumatiek en P&ID schema’s. De cursussen AutoCAD Electrical zijn bedoeld voor de ervaren AutoCAD-gebruiker. Na het volgen van de training zult u in staat zijn om de verschillende functies van AutoCAD Electrical professioneel toe te passen.

De cursus AutoCAD Electrical Gevorderd stelt de cursist in staat om AutoCAD Electrical volgens bedrijfsstandaard te configureren. Met behulp van praktijkgerichte opdrachten kunt u het geleerde onder begeleiding van de docent direct oefenen.

Deze cursus wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Aan deze basistraining kan iedereen deelnemen die kennis heeft verworven op het niveau van de AutoCAD Electrical Basiscursus en nog meer uit dit programma wil halen.

Voorkennis
Een goede basiskennis van AutoCAD Electrical is vereist.

Duur
De duur van deze training is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Deze cursus wordt afgesloten met een officieel Autodesk certificaat.

Inclusief
Cursusmaterialen en lunch.

 

Autodesk Training Center AutoCAD Electrical