AutoCAD Electrical Basiscursus

AutoCAD Electrical is gebaseerd op AutoCAD en speciaal ontwikkeld om uw ontwerpproductiviteit te verhogen, de kans op fouten te minimaliseren, uw belangrijkste ontwerptaken te automatiseren en de samenwerking te vergemakkelijken, met behoud van een naadloze integratie met de AutoCAD omgeving. AutoCAD Electrical is standaard AutoCAD met de mogelijkheid van uitwisseling van tekeningen c.q. projecten zonder verlies van intelligentie. U kunt achteraf controleren wat er na de oplevering buiten uw controle aan de tekeningen gewijzigd is. Bestaande AutoCAD symbolen en schema tekeningen kunt u intelligent maken voor gebruik binnen AutoCAD Electrical. Werkt u met PLC’s dan kunnen de PLC tekeningen vanuit een spreadsheet automatisch worden gegenereerd. Wilt u 2D schema’s met 3D mechanische ontwerpen combineren dan is de bidirectionele koppeling met Autodesk Inventor Professional gewoon mogelijk. AutoCAD Electrical bevat naast de uitgebreide symbolen bibliotheken voor Electrical ook symbolenbibliotheken voor het maken van Hydrauliek, Pneumatiek en P&ID schema’s. De cursussen AutoCAD Electrical zijn bedoeld voor de ervaren AutoCAD-gebruiker. Na het volgen van de training zult u in staat zijn om de verschillende functies van AutoCAD Electrical professioneel toe te passen.

De AutoCAD Electrical Basiscursus stelt de cursist in staat om gebruik te maken van de software en om de functies van AutoCAD Electrical professioneel toe te passen. U leert AutoCAD Electrical optimaal in te zetten bij uw dagelijkse elektrotechnische tekenwerkzaamheden. Met behulp van praktijkgerichte opdrachten kunt u het geleerde onder begeleiding van de docent direct oefenen. Deze cursus AutoCAD Electrical is bedoeld voor ervaren AutoCAD-gebruikers.

Deze training wordt gegeven op een Autodesk Authorized Training Center en wordt afgesloten met een Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Aan deze basistraining kan iedereen deelnemen die AutoCAD Electrical wil leren gebruiken.

Voorkennis
Om met succes aan deze cursus te kunnen deelnemen is elementaire kennis van AutoCAD vereist. Werkervaring met AutoCAD is een pré, maar niet strikt noodzakelijk.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Na afloop van deze training ontvangen de cursisten een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Training Center AutoCAD Electrical