AutoCAD Civil 3D – Waterhuishouding, rioleringen en leidingen


AutoCAD Civil 3D is het CAD-pakket voor de civieltechnische markt. Van planvorming (landmeten) tot realisatie (uitzetten/machinebesturing) en uiteindelijk de revisie: met AutoCAD Civil 3D kan een compleet civiel project worden aangepakt.

AutoCAD Civil 3D beschikt over specifieke functies met betrekking tot waterhuishouding en riolering. De cursus AutoCAD Civil 3D Waterhuishouding, rioleringen en leidingen richt zich volledig op deze functies.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. Een groep bestaat maximaal uit acht cursisten. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal.

Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Cursusmateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die binnen de civiele techniek te maken heeft met waterhuishouding, rioleringen en leidingen.

Voorkennis

Voor deze cursus dient u de AutoCAD Civil3D Basiscursus te hebben gevolgd.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze cursus ontvangt u een officieel Autodesk-certificaat.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

  • leidingnetwerken (pipe/pressure networks);
  • onderzoeken en beheren van waterstromen en stroomrichting (catchments);
  • storm and sewer analysis.
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.