AutoCAD Civil 3D - Survey voor landmeters (verwerken van meetgegevens)

AutoCAD Civil 3D is het CAD-pakket voor de civieltechnische markt. Van planvorming (landmeten) tot realisatie (uitzetten/machinebesturing) en uiteindelijk de revisie: met AutoCAD Civil 3D kan een compleet civiel project worden aangepakt. CLS Trainingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van professionele standaardcursussen en klantspecifieke cursussen voor AutoCAD Civil 3D. Op deze manier kan de productiviteit en efficiency binnen de organisatie worden verhoogd. Tijdens onze trainingen werken wij met kleine groepen cursisten.

Voor het verwerken van meetgegevens is het noodzakelijk om een werktekening in te richten die ervoor zorgt dat alle gemeten lijnen en objecten op de juiste manier geclassificeerd worden. Tijdens deze basisopleiding leert de cursist de landmeetkundige basisfunctionaliteit en mogelijkheden in AutoCAD Civil3D kennen. De cursist krijgt inzicht in de structuur en de verschillende instellingen die gedaan moeten worden om zo efficiënt mogelijk metingen te verwerken. Hiervoor zijn vele praktische oefeningen opgenomen.

Naast de oefeningen achter de computer worden er eventueel ook metingen buiten verricht (hands-on), om de behandelde stof direct in de praktijk te toetsen.

Na afloop van deze basistraining is de cursist in staat zelfstandig in een AutoCAD-omgeving gecodeerde meetgegevens te verwerken tot een volledig geclassificeerde tekening.

Al onze cursussen AutoCAD Civil 3D worden verzorgd door een door Autodesk officieel geautoriseerd 'Training Center'. Dit staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor landmeetkundigen en maatvoerders, die werkzaam zijn voor GWW-aannemers, ingenieursbureaus, gemeenten, provincies en waterschappen en die te maken hebben met o.a. de vakdisciplines grond-, weg-, en waterbouw, spoorbouw, geotechniek, kabels en leidingen en landschapsinrichting.

Voorkennis
Basiskennis van AutoCAD (LT) of AutoCAD Civil 3D is aan te bevelen.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Nederlandstalig lesmateriaal en lunch. 

 

Autodesk Training Center