AutoCAD Civil 3D – Gevorderd


AutoCAD Civil 3D is hét CAD-pakket voor de civieltechnische markt. Van planvorming (landmeten) tot realisatie (uitzetten of machinebesturing) en uiteindelijk de revisie: met AutoCAD Civil 3D kan een compleet civiel project worden aangepakt.

AutoCAD Civil 3D is het CAD-pakket voor de civieltechnische markt. Van planvorming (landmeten) tot realisatie (uitzetten/machinebesturing) en uiteindelijk de revisie: met AutoCAD Civil 3D kan een compleet civiel project worden aangepakt.

Na afloop van de cursus AutoCAD Civil 3D – Gevorderd is de cursist in staat om zelfstandig civieltechnische projecten in een 3D-omgeving te verwerken, waarbij modellen, hoeveelheden en rapportages direct vanuit AutoCAD Civil 3D kunnen worden gegenereerd.

Al onze trainingen AutoCAD Civil 3D worden verzorgd op een door Autodesk officieel geautoriseerd ‘Training Center’. Dit staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Na afloop van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk-certificaat.

Nederlandstalig lesmateriaal en lunches zijn bij de prijs inbegrepen.

Doelgroep

Deze training is bestemd voor civieltechnische ontwerpers, werkvoorbereiders en technische medewerkers, die werkzaam zijn voor GWW-aannemers, ingenieursbureaus, gemeenten, provincies en waterschappen en die te maken hebben met o.a. de vakdisciplines grond-, weg-, en waterbouw, spoorbouw, geotechniek, kabels en leidingen en landschapsinrichting.

Voorkennis

Basiskennis van AutoCAD (LT) en AutoCAD Civil 3D is vereist.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze gevorderde cursus AutoCAD Civil 3D ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

In deze vervolgcursus wordt op basis van een bestaande situatie een nieuw civieltechnisch ontwerp gemaakt, waarbij aan de hand van verschillende modellen, dwarsprofielen en rapportages gegevens dynamisch kunnen worden gegenereerd, die een basis kunnen vormen voor de verdere planvorming binnen het project. De cursist krijgt inzicht in de structuur en de verschillende instellingen die gedaan moeten worden om zo efficiënt mogelijk met 3D-modellen te werken. Hiervoor zijn vele praktische oefeningen in deze vervolgtraining opgenomen. Aan de orde komen:

  • werken met basisdata/modellen;
  • werken met coderingen binnenmodellen;
  • genereren van modellen op basis van principeprofielen;
  • genereren van dwarsprofielen;
  • genereren van hoeveelheden/rapportages op basis van modellen.
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.