AutoCAD Civil 3D Basiscursus

AutoCAD Civil 3D is hét CAD-pakket voor de civieltechnische markt. Van planvorming (landmeten) tot realisatie (uitzetten/machinebesturing) en uiteindelijk de revisie: met AutoCAD Civil 3D kan een compleet civiel project worden aangepakt. CLS Trainingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van professionele standaardcursussen en klantspecifieke cursussen voor AutoCAD Civil 3D. Op deze manier kan de productiviteit en efficiency binnen de organisatie worden verhoogd. Tijdens onze trainingen werken wij met kleine groepen cursisten.

AutoCAD Civil 3D is het CAD-pakket voor de civieltechnische markt. In deze cursus leren de gebruikers de basisfuncties van AutoCAD Civil 3D. De doelstellingen voor deze cursus Civil 3D zijn:

  • het leren denken in 3D-modellen van civiele en cultuurtechnische projecten;
  • de beginselen van AutoCAD Civil 3D kunnen toepassen.

Tijdens de AutoCAD Civil 3D Basiscursus worden alle onderdelen die het programma te bieden heeft behandeld, gebaseerd op 3D-terreinmodellen. Hiermee leert de deelnemer oplossingen voor specifieke (civiele) vraagstukken te herkennen en in beginsel toe te passen.

Al onze trainingen AutoCAD Civil 3D worden verzorgd op een door Autodesk officieel geautoriseerd 'Training Center'. Dit staat garant voor een hoog kwaliteitsniveau. Na afloop van de training ontvangt u een officieel Autodesk-certificaat.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor AutoCAD-tekenaars/-constructeurs, die actief zijn in de grond-, weg-, en waterbouw, landmeetkunde, geotechniek of landschapsinrichting en die willen kennismaken met 3D-modellen.

Voorkennis
Recente AutoCAD-kennis en kennis van civiele werkprocessen is vereist.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes personen.

Certificaat
Alle deelnemers aan de basiscursus AutoCAD Civil 3D ontvangen na afloop van de training een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en lunch. 

 

Autodesk Training center Civil 3D