AutoCAD Bedrijfstraining


AutoCAD is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers.

CLS Trainingen organiseert de cursussen AutoCAD ook bij u op het bedrijf. Onze professionele docenten komen naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. Wanneer u meerdere cursisten op training wilt sturen, is dit waarschijnlijk zelfs een goedkopere optie. Het is tevens mogelijk om de training als een privécursus te organiseren. U heeft dan de gehele dag een docent tot uw beschikking.

De bedrijfscursus kan op ieder niveau worden gegeven, van basis tot (ver)gevorderd. Wij passen de cursus graag aan uw wensen aan.

De cursusmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

 

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met AutoCAD wil gaan werken of al werkt.

Voorkennis

De vereiste voorkennis is afhankelijk van het niveau van de bedrijfstraining.

Duur

De duur van deze cursus is, afhankelijk van uw wensen, twee of drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Het is mogelijk om een standaardtraining bij u op locatie te organiseren, maar wij kunnen de inhoud en duur van deze training AutoCAD ook volledig aan uw wensen aanpassen. Op deze manier heeft u het meeste profijt van de cursus AutoCAD.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.