AutoCAD Bedrijfstraining

AutoCAD is wereldwijd de absolute nummer één op het gebied van teken- en ontwerpsoftware. Het programma is marktleider in diverse sectoren en wordt gebruikt om technische tekeningen te maken door vakmensen in uiteenlopende disciplines: architecten, mechanisch ontwerpers, constructeurs, landmeters en facility managers. CLS Trainingen biedt meerdere trainingen aan voor dit krachtige tekenprogramma. U kunt deze cursussen zowel overdag als in de avonduren volgen in onze cursusruimten, of in company bij u op het bedrijf. Daarnaast kunnen wij u een maatwerktraining aanbieden. U bepaalt dan wat er wanneer wordt geleerd. Wij adviseren u graag hierin.

Wij geven de trainingen AutoCAD ook bij u op het bedrijf. Onze professionele docenten komen naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. Wanneer u meerdere cursisten op training wilt sturen, is dit waarschijnlijk zelfs een goedkopere optie. Het is tevens mogelijk om de training als een privécursus te organiseren. U heeft dan de gehele dag een docent tot uw beschikking.

De bedrijfscursus kan op ieder niveau worden gegeven, van basis tot (ver)gevorderd. Wij passen de cursus graag aan uw wensen aan.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die met AutoCAD wil gaan werken of al werkt.

Duur
De duur van deze cursus is, afhankelijk van uw wensen, twee of drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze AutoCAD cursus een certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen.

 

Autodesk Training center