AutoCAD Basis (Autodesk gecertificeerd)

De training AutoCAD Basis leert u in vier dagen de basis van AutoCAD. Na deze efficiënte training bent u in staat om professionele tweedimensionale tekeningen te maken. Na afloop ontvangt u een officieel Autodesk-certificaat.

Tijdens de cursus AutoCAD Basis leert u professionele tweedimensionale technische tekeningen te maken. De verschillende commando’s worden uitgelegd en u wordt door de mogelijkheden van het programma geleid. Door middel van praktijkgerichte oefeningen kunt u de theorie direct in de praktijk brengen. Natuurlijk wordt u hierin begeleid door een ervaren docent. 

De cursus wordt gegeven in een Autodesk Authorized Training Center.  Daarnaast kunnen wij de cursus ook bij u op het bedrijf organiseren. Onze professionele docenten komen dan naar u toe, zodat de cursisten geen reistijd hebben. Bij meerdere cursisten is dit misschien zelfs een goedkopere optie.

Doelgroep
De cursus AutoCAD Basis is bestemd voor iedereen die met AutoCAD wil gaan werken. De cursus is tevens geschikt voor gebruikers van AutoCAD LT.

Voorkennis
Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
De cursus wordt afgesloten met een officieel Autodesk-certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

 

Autodesk Training center