ArchiCAD voor Revit-kenners

ArchiCAD is een ontwerp- en tekenpakket waarmee het mogelijk is 2D/3D-modellen van gebouwen te tekenen. ArchiCAD is een unieke en krachtige tool om goed te kunnen werken in een BIM (Building Information Model). Het stelt u in staat complexe bouw- en ontwerpprocessen georganiseerd en gestructureerd te houden, terwijl de foutmarge tot een minimum wordt beperkt. ArchiCAD is een programma dat ontwikkeld is door architecten voor architecten.

Tijdens de cursus ArchiCAD voor Revit-kenners gaat u direct met ArchiCAD aan de slag. U krijgt een beter inzicht in uw ontwerp en op deze manier ook meer controle over uw ontwerp. De door u gemaakte wijzigingen worden automatisch in alle 2D views, tekeningen en berekeningen verwerkt.

Onze docenten kennen zowel Revit als ArchiCAD zeer goed. Zij kunnen dan ook precies vertellen wat de verschillen zijn tussen de twee programma's en waar u tegenaan loopt wanneer u wilt omschakelen.

In overleg kunnen de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

De cursusdata zijn in overleg. Een ingeplande training gaat altijd door, ook wanneer er maar een inschrijving is.

Doelgroep
Deze intensieve basiscursus richt zich op iedereen die wil leren werken met BIM en ArchiCAD (architecten, ontwerpers en tekenaars).

Voorkennis
Voor deze training is kennis van Revit vereist.

Duur
De cursusduur van de opleiding ArchiCAD voor Revit-kenners is twee dagen. 

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers. 

Certificaat
Na afloop van de training ontvangen alle cursisten een certificaat.

Inclusief
Alle cursusmaterialen en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.