ArcGIS Workflow Manager

ArcGIS is een product van het Amerikaanse ESRI, marktleider op het gebied van GIS-software. Geografische Informatie Systemen (GIS) worden steeds geavanceerder. Grondige kennis van de mogelijkheden van een GIS wordt zodoende belangrijker en daarom is een cursus in ArcGIS zeer aan te raden.

Deze training introduceert de Workflow Manager Extensie en onderstreept het belang van het managen van processen binnen uw organisatie. Tijdens de cursus ArcGIS Workflow Manager leert u de ArcGIS Workflow Manager tools te gebruiken en zodanig te configureren dat het voldoet aan de vereisten binnen uw organisatie.

De docent behandelt de theorie en begeleidt de cursisten met de oefeningen. Iedere cursist heeft een eigen werkplek. De cursisten leren door te doen en worden voorzien van goed cursusmateriaal. Het is in overleg mogelijk dat de cursisten voorbeelden aandragen uit hun eigen praktijk. Na het volgen van de cursus is men in staat het geleerde meteen in de praktijk toe te passen.

Eventueel kunnen wij deze cursus ook bij u op locatie organiseren. Onze ervaren docent komt dan naar u toe.  

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor managers, coördinatoren, (proces)beheerders en anderen die een standaard willen ontwikkelen voor GIS-taken die zich steeds herhalen binnen hun organisatie.

Voorkennis
Voor deze cursus is basiskennis van ArcGIS vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

 

ArcGIS Work Flow Manager