ArcGIS Pro Gevorderd

ArcGIS Pro is een onderdeel van de ArcGIS Desktop-suite. Deze professionele desktopapplicatie biedt kaartvervaardiging, geavanceerde analyses en datamanagement. CLS Trainingen biedt u een uitgebreid cursuspakket voor zowel de 2D- als de 3D-omgeving.

Tijdens de cursus ArcGIS Pro Gevorderd leert u de tools van ArcGIS Pro voor geoprocessing, modellering en analyse, die zijn te gebruiken voor het oplossen van allerhande vraagstukken. Tijdens de training komen verschillende modelleringstechnieken voor geografische analyses aan bod. Hierdoor leert u de beste techniek te kiezen voor het uitvoeren van de analyses.

De oefeningen waarvan tijdens de cursus gebruik wordt gemaakt, zijn gebaseerd op de praktijk en kunt u gemakkelijk relateren aan uw eigen werk. Er wordt veel aandacht besteed aan rasterdata en de tools van Spatial Analyst. De ArcGIS-extensie Spatial Analyst laat u rasterbestanden aanmaken, bewerken en analyseren. Voorafgaand aan de cursus kunt u onderwerpen aandragen die tijdens de cursus worden besproken.

Doelgroep
Deze training is bestemd voor ArcGIS Pro-gebruikers die meer kennis willen verkrijgen over de tools van ArcGIS Pro.

Voorkennis
Voorafgaand aan deze training bent u goed bekend met ArcGIS Pro en bent u toe aan de gevorderde onderwerpen.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat.

Inclusief
De cursus is inclusief cursusmateriaal en lunch.