ArcGIS Gevorderd

ArcGIS is een product van het Amerikaanse ESRI, marktleider op het gebied van GIS-software. Geografische Informatie Systemen (GIS) worden steeds geavanceerder. Grondige kennis van de mogelijkheden van een GIS wordt zodoende belangrijker en daarom is een cursus in ArcGIS zeer aan te raden.

Tijdens de training ArcGIS Gevorderd leert u omgaan met de functies die wat complexer zijn. U leert in deze cursus thematisch presenteren op basis van data uit verschillende gegevensbronnen. Bijvoorbeeld op basis van views in Oracle of tabellen in Access of SQLserver. Ook leert u meer over rasterformaten. Als oefening gaat u uit Google Maps een kaartbeeld halen en deze inpassen in uw ArcGIS-omgeving.

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. De training wordt dan bij u op het bedrijf verzorgd, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de training in onze cursusruimtes in Geldermalsen en Twello te laten plaatsvinden.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de cursisten helpen bij hun werkzaamheden.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor de ArcGIS-gebruiker die meer wil weten over rasterlagen in ArcGIS.

Voorkennis
Wij verwachten basiskennis van ArcGIS. Twijfelt u over uw niveau? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag hierin.

Duur
De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte is zes deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers krijgen na afloop van de cursus een certificaat uitgereikt.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de training inbegrepen.

 

ArcGIS Gevorderde Training