ArcGIS Basiscursus

ArcGIS is een product van het Amerikaanse ESRI, marktleider op het gebied van GIS-software. Geografische Informatie Systemen (GIS) worden steeds geavanceerder. Grondige kennis van de mogelijkheden van een GIS wordt zodoende belangrijker en daarom is een cursus in ArcGIS zeer aan te raden.

CLS Trainingen biedt een basiscursus ArcGIS aan, waarin u leert omgaan met ArcGIS. U leert hoe u lagen in vectorformaat en rasterformaat over elkaar kunt leggen, zodat u per laag kunt instellen op welke schaal de objecten zichtbaar worden op de kaart. Ook wordt er aandacht besteed aan tekstlabels, uitwisseling met andere systemen, thematische presentaties en nog veel meer. Na de basiscursus ArcGIS bent u een professionele gebruiker van ArcGIS.

Maatwerktraining en werkplekbegeleiding
Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. De training wordt dan bij u op het bedrijf verzorgd, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de training in onze cursusruimtes in Geldermalsen en Twello te laten plaatsvinden.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de cursisten helpen bij hun werkzaamheden.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
De duur van de basiscursus ArcGIS is drie dagen of zes avonden.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers krijgen na afloop van de basiscursus ArcGIS een certificaat.

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen. 

 

ArcGIS Basiscursus