ArcGIS – Basis (Last Minute)


ArcGIS is een product van het Amerikaanse ESRI, marktleider op het gebied van GIS-software. Geografische Informatie Systemen (GIS) worden steeds geavanceerder. Grondige kennis van de mogelijkheden van een GIS wordt zodoende belangrijker en daarom is een cursus in ArcGIS zeer aan te raden.

CLS Trainingen biedt een uitgebreide ArcGIS Basiscursus aan, waarin u op efficiënte wijze leert omgaan met ArcGIS. U leert hoe u lagen in vectorformaat en rasterformaat over elkaar kunt leggen, zodat u per laag kunt instellen op welke schaal de objecten zichtbaar worden op de kaart.

Ook wordt er aandacht besteed aan tekstlabels, uitwisseling met andere systemen, thematische presentaties en nog veel meer. Na de basiscursus ArcGIS bent u een professionele gebruiker van ArcGIS.

Het is mogelijk om de trainingen aan uw wensen aan te passen. De training wordt dan bij u op het bedrijf verzorgd, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de training in onze cursusruimtes in Geldermalsen en Twello te laten plaatsvinden.

Naast het geven van trainingen verzorgen wij werkplekbegeleiding. Onze professionele docenten komen bij u op het bedrijf en kunnen de cursisten helpen bij hun werkzaamheden.

Komen deze data of locatie niet uit? Klik hier voor meer data en andere locaties (geen Last Minutes).

Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.

Doelgroep

De cursus is bestemd voor iedereen die op een efficiënte wijze wil leren omgaan met ArcGIS.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De duur van de basiscursus ArcGIS is drie dagen of zes avonden.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Alle deelnemers krijgen na afloop van de basiscursus ArcGIS een certificaat.

Tijdens de basiscursus ArcGIS worden de volgende onderwerpen uitgebreid behandeld:

  • algemeen gebruik van ArcGIS;
  • toevoegen van lagen;
  • presentatie en plot-instellingen;
  • tekst en labels in ArcGIS;
  • uitwisseling met Office;
  • thematische presentaties.
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.