AngularJS Programmeren

JavaScript is een populaire programmeertaal, die u als webontwikkelaar of programmeur zeker moet beheersen. Het is dé programmeertaal om dynamische, interactieve webpagina's en webapplicaties te ontwikkelen. Door het gebruik van JavaScript aan HTML-pagina's toe te voegen kunt u pagina's meer interactie meegeven dan mogelijk is met alleen HTML. JavaScript wordt ondersteund door Internet Explorer, Netscape Navigator en vele andere webbrowsers, en is daarom de aangewezen taal om te gebruiken wanneer uw pagina met verschillende browsers zal worden bekeken.

Google's AngularJS is een toolkit voor wat wordt genoemd Single Page Applications. Tijdens de introductie van de cursus AngularJS Programmeren wordt ingegaan op de essentie van Single Page Applications en hoe deze contrasteren met traditionele server centric webapplicaties. Vervolgens wordt ingegaan op de grote verscheidenheid aan AngularJS-functies. Aan de orde komen bindings als declaratieve connecties tussen data en screen-elementen en hoe een scope het model representeert. Aandacht wordt besteed aan controllers, filters en servicetypes in AngularJS, en ook komen directives aan de orde waarmee HTML kan worden uitgebreid tot abstracties voor de applicatie.

Verder wordt ingegaan op de organisatie van modules in AngularJS en het modulesysteem. De cursus behandelt voornamelijk AngularJS versies 1.3 en 1.2, maar ook wordt alvast vooruit geblikt op diverse aankomende kenmerken van Angular JS 2.0 met het oog op toekomstige migratie. Aan het einde van de cursus hebben de deelnemers geleerd hoe zij AngularJS kunnen gebruiken om een complete webapplicatie te bouwen.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor web designers en web developers, die willen leren hoe single page-applicaties met AngularJS gemaakt kunnen worden.

Voorkennis
Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is kennis van en ervaring met HTML, CSS en JavaScript vereist.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De groepsgrootte is maximaal vijf deelnemers.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Lunch en alle cursusmaterialen.

AngularJS