Angular Web Development


Angular is een platform dat het mogelijk maakt om gemakkelijk webapplicaties te bouwen. Angular combineert verklarende templates, dependency injection, end to end tooling en best practices om ontwikkelingsuitdagingen op te lossen. Met behulp van Angular kunnen applicaties worden gebouwd voor zowel mobiel als desktop.

Tijdens de cursus Angular Development leert u deze library te gebruiken bij het ontwikkelen van moderne single page webapplicaties. De JavaScript Library biedt betere performance dan Angular JSen maakt gebruik van TypeScript en de nieuwe features van de ECMA 6 JavaScript standaard.

Tijdens deze cursus leert u de architectuur en kenmerken van een Angular-applicatie. Er wordt aandacht besteed aan de componenten waaruit een applicatie is opgebouwd, zoals templates, annotations, views en services. Ook dependency injection komt hierbij aan de orde.

Daarnaast wordt ingegaan op de syntax van TypeScript, de nieuwe JavaScript standaard ECMA 6, de betekenis van Angular CLI, het genereren van artifacten als componenten en services en de functie van de dependency injector tree om applicaties uitbreidbaar en onderhoudbaar te houden. Verder wordt aandacht besteed aan de nieuwe component router voor basic routing, child routes en router lifecycle hooks.

Ook Forms staan op het programma, waarbij template-driven forms, model-driven forms en validators worden besproken. Observables openen de deur naar reactive functional programmeren en hun functie wordt gedemonsteerd bij het doen van HTTP requests met de nieuwe HTTP-laag. Ten slotte leert u nieuwe herbruikbare user interface componenten te bouwen.

De cursus is inclusief cursusmateriaal en lunch.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor webdevelopers die de Angular library willen gebruiken bij het ontwikkelen van moderne single page webapplicaties.

Voorkennis

Ervaring met JavaScript-programmeren en een goede kennis van JavaScript is vereist om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

Duur

De cursusduur bedraagt drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u een officieel certificaat Angular Web Development.

Tijdens de cursus Angular Web Development worden de volgende modules behandeld:

  • Module 1 – Intro Angular
  • Module 2 – TypeScript
  • Module 3 – ECMA Script 6
  • Module 4 – Angular CLI
  • Module 5 – Dependency Injection
  • Module 6 – Routing
  • Module 7 – Forms
  • Module 8 – HTTP en Observables
  • Module 9 – Components

 

Plaats Duur Data
Houten - Standerdmolen 10 3 dagen 10 t/m 12 april 2019 Inschrijven >
Rotterdam - Provenierssingel 66 3 dagen 10 t/m 12 april 2019 Inschrijven >
Houten - Standerdmolen 10 3 dagen 15 t/m 17 mei 2019 Inschrijven >
Amsterdam - Hullenbergweg 280-308 3 dagen 15 t/m 17 mei 2019 Inschrijven >