Adobe Lightroom

Adobe Lightroom wordt ook wel de 'digitale donkere kamer' genoemd. Met dit programma bent u in staat om uw (uitgebreide) verzameling foto’s te beheren, organiseren, verbeteren en ontwikkelen.

Tijdens de cursus Adobe Lightroom wordt u vertrouwd gemaakt met het beheren en bewerken van foto's. Met behulp van Adobe Lightroom kan fotobewerking deels worden geautomatiseerd. Het programma stelt u namelijk in staat om meerdere foto's tegelijkertijd te bewerken.

Met Lightroom kunt u uw foto's via een catalogus beheren, zodat u bepaalde foto's gemakkelijk terug kunt vinden. Na het bewerken kunnen de foto's worden gepubliceerd. U kunt de foto's publiceren in een fotoboek, in een fotogallerij op internet of in een presentatie. Adobe Lightroom werkt uitstekend samen met de andere Adobe-programma's, zoals Adobe Photoshop.

Gedurende deze training wordt u vertrouwd gemaakt met het beheren en bewerken van foto's. Na afloop van de cursus bent u in staat om een deel van de fotocatalogus om te zetten in boekvorm, een website of een presentatie.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich al dan niet professioneel met fotografie en fotobewerking bezig houdt.

Voorkennis
Voor deze training is geen specifieke (technische) voorkennis vereist. Wel zijn computervaardigheden een must.

Duur
De duur van de cursus Adobe Lightroom is één dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Alle cursisten ontvangen na afloop van de training een certificaat

Inclusief
Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.