Access - Query's maken

Voor een goede bedrijfsvoering kan bijna geen enkel bedrijf zonder de voordelen van een goede database. U kunt natuurlijk een bestaande database kopen, maar u kunt ook uw eigen database maken met behulp van Microsoft Access. Het grote voordeel van MS Access is dat het een flexibel programma is en dat er niet geprogrammeerd hoeft te worden. Een ander voordeel is dat Access onderdeel uitmaakt van het veelgebruikte MS Office-pakket. U kunt eenvoudig samenwerken met bijvoorbeeld Word (een selectie van uw adressen samenvoegen naar een mailing of brief) en Excel (het importeren en exporteren van bijvoorbeeld adres- of prijslijsten).

Deze cursus Access - Query's maken is een absolute must voor gebruikers die informatie uit een bestaande Access-database moeten halen en/of deze gegevens moeten bewerken met behulp van query's. De informatie die u met behulp van een query uit Access haalt, kunt u na afloop van deze training keurig rapporteren in een rapport of exporteren naar Excel voor eventuele verdere bewerkingen.

Deze training wordt klassikaal gegeven. Samen met een docent leert u de mogelijkheden die Access op het gebied van query's biedt.

Wanneer u samen met een collega deze training wilt volgen, is het goedkoper om een maatwerktrtaining bij u op locatie te organiseren. U haalt dan een optimaal rendement uit de training.

Doelgroep
Deze cursus Access - Query's maken is een absolute must voor gebruikers die informatie uit een bestaande Access-database moeten halen en/of deze gegevens moeten bewerken met behulp van query's.

Voorkennis
Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij enige ervaring heeft met Windows, Word en Excel.

Duur
De cursusduur voor deze cursus Access - Query's maken is een dag (twee dagdelen van drie uur).

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze cursus een certificaat.

Inclusief
De cursusmaterialen zijn bij deze training inbegrepen. Ons cursusboek is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk.

Cursus Query's maken CLS Trainingen