Access – Groepstrainingen en maatwerk


Voor een goede bedrijfsvoering is een goede database onontbeerlijk. Met Microsoft Access maakt u uw eigen database. MS Access is een flexibel programma is en er hoeft niet geprogrammeerd hoeft te worden. Bovendien maakt Access onderdeel uit van het veelgebruikte MS Office-pakket. U kunt eenvoudig samenwerken met bijvoorbeeld Word  en Excel.

U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om zonder extra kosten de cursus Access geheel aan uw eigen wensen aan te passen. Onze professionele docenten komen de cursus Access, in iedere gewenste versie, bij u op locatie verzorgen en de inhoud van de training wordt aan uw wensen aangepast. Uiteraard kan de training ook bij ons op locatie verzorgd worden.

De lunch en het cursusmateriaal zijn bij de cursus inbegrepen. Ons cursusmateriaal is a afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.

Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die een database in Access wil gaan bouwen of gegevens uit een bestaande database wil halen.

Voorkennis

Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij enige ervaring heeft met Windows, Word en Excel.

Duur

De duur van deze maatwerkcursus Access is twee dagen (vier dagdelen van drie uur). Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om deze cursus in te korten of te verlengen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze cursus Access een certificaat.

De inhoud van deze cursus Access is in overleg. Wanneer u specifieke wensen heeft, horen wij deze graag.

Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.