Access - Groepstrainingen en maatwerk

Voor een goede bedrijfsvoering kan bijna geen enkel bedrijf zonder de voordelen van een goede database. U kunt natuurlijk een bestaande database kopen, maar u kunt ook uw eigen database maken met behulp van Microsoft Access. Het grote voordeel van MS Access is dat het een flexibel programma is en dat er niet geprogrammeerd hoeft te worden. Een ander voordeel is dat Access onderdeel uitmaakt van het veelgebruikte MS Office-pakket. U kunt eenvoudig samenwerken met bijvoorbeeld Word (een selectie van uw adressen samenvoegen naar een mailing of brief) en Excel (het importeren en exporteren van bijvoorbeeld adres- of prijslijsten).

U kunt kiezen voor een standaardtraining, maar het is ook mogelijk om zonder extra
kosten de cursus Access geheel aan uw eigen wensen aan te passen. Onze professionele docenten komen de cursus Access, in iedere gewenste versie, bij u op locatie verzorgen en de inhoud van de training wordt aan uw wensen aangepast.  Uiteraard kan de training ook bij ons op locatie verzorgd worden.

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor iedereen die een database in Access wil gaan bouwen of gegevens uit een bestaande database wil halen.

Voorkennis
Van de cursist wordt verwacht dat hij/zij enige ervaring heeft met Windows, Word en Excel.

Duur
De duur van deze maatwerkcursus Access is twee dagen (vier dagdelen van drie uur). Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om deze cursus in te korten of te verlengen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van deze cursus Access een certificaat. 

Inclusief
Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Ons cursusmateriaal is a afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.

Access cursus CLS Trainingen