Access 2010 – Medium (via e-learning)


Voor een goede bedrijfsvoering is een goede database onmisbaar. Met behulp van Microsoft Access kunt u uw eigen database maken.
MS Access is een flexibel programma en er hoeft niet geprogrammeerd te worden. Bovendien maakt Access deel uit van het veelgebruikte MS Office-pakket. U kunt eenvoudig samenwerken met bijvoorbeeld Word  en Excel.

Heeft u reeds enige basiskennis heeft van Access, maar wilt u zich nog verder verdiepen in dit databaseprogramma? Dan is de cursus Access 2010 – Medium (via e-learning) zeer geschikt om belangrijke functies van dit databaseprogramma nog verder te leren kennen.

Groot voordeel van het databaseprogramma Access is dat het programma flexibel is en dat er niet hoeft te worden geprogrammeerd. Als de tabellen eenmaal zijn gemaakt en gevuld, kan het systeem bij iedere vraag naar informatie worden aangepast. Deze uitgebreide e-learning cursus  is het vervolg op de e-learning cursus Access 2010 – Basis.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband.

Systeemvereisten

  • U dient te beschikken over Internet Explorer.
  • Lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk.
  • De Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor hen, die reeds de e-learning Access 2010 Basiscursus hebben gevolgd en nog meer uit het programma willen halen.

Voorkennis

Kennis van Access op het niveau van de e-learning Access 2010 Basiscursus is vereist.

Duur

Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat

Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat.

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

  • overzicht van de verschillende besturingselementbronnen (controls) uit de werkset;
  • gevorderde handelingen in hoofd- en subformulieren (berekeningen gebaseerd op het subformulier, meerdere gelinkte subformulieren);
  • gelinkte tabellen;
  • commandoknoppen op een formulier en een startformulier;
  • macro’s;
  • draaitabel (PivotTable) en draaigrafiek (PivotChart).
Voor deze cursus zijn momenteel geen data gepland. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.