Access 2010 Gevorderd (via e-learning)

Voor een goede bedrijfsvoering kan bijna geen enkel bedrijf zonder de voordelen van een goede database. U kunt natuurlijk een bestaande database kopen, maar u kunt ook uw eigen database maken met behulp van Microsoft Access. Het grote voordeel van MS Access is dat het een flexibel programma is en dat er niet geprogrammeerd hoeft te worden. Een ander voordeel is dat Access onderdeel uitmaakt van het veelgebruikte MS Office-pakket. U kunt eenvoudig samenwerken met bijvoorbeeld Word (een selectie van uw adressen samenvoegen naar een mailing of brief) en Excel (het importeren en exporteren van bijvoorbeeld adres- of prijslijsten).

Werkt u reeds met Access, maar wilt u zich nog verder specialiseren in dit databaseprogramma? Dan is de e-learning cursus Access 2010 Gevorderd zeer geschikt om alle functies van dit databaseprogramma grondig te leren kennen. 

Groot voordeel van het databaseprogramma Access is dat het flexibel is en dat er niet geprogrammeerd hoeft te worden. Als de tabellen eenmaal zijn gemaakt en gevuld (wat het meeste werk is), kan men het systeem bij iedere vraag naar informatie aanpassen. Onze uitgebreide e-learning cursus Access 2010 Gevorderd is het vervolg op de e-learning cursussen Access 2010 Basis en Medium.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband. 

Systeemvereisten

  • U dient te beschikken over Internet Explorer.
  • Lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk.
  • De Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn.

 
Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor hen, die reeds de e-learning cursussen Access 2010 Basis en Medium hebben gevolgd, en nog meer uit het programma willen halen.

Voorkennis
Kennis van Access op het niveau van de e-learning cursussen Access 2010 Basiscursus en Medium is vereist.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
U ontvangt na afloop van de training een digitaal certificaat. 

elearning Access CLS