Access 2010 Combinatiecursus (via e-learning)

Voor een goede bedrijfsvoering kan bijna geen enkel bedrijf zonder de voordelen van een goede database. U kunt natuurlijk een bestaande database kopen, maar u kunt ook uw eigen database maken met behulp van Microsoft Access. Het grote voordeel van MS Access is dat het een flexibel programma is en dat er niet geprogrammeerd hoeft te worden. Een ander voordeel is dat Access onderdeel uitmaakt van het veelgebruikte MS Office-pakket. U kunt eenvoudig samenwerken met bijvoorbeeld Word (een selectie van uw adressen samenvoegen naar een mailing of brief) en Excel (het importeren en exporteren van bijvoorbeeld adres- of prijslijsten).

De e-learning Access 2010 Combinatiecursus is bedoeld voor hen, die alles uit Access willen halen. Tijdens deze praktische, krachtige cursus  maakt u kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige databaseprogramma. Wanneer u efficiënt met Access wilt werken, is deze training onmisbaar. 

Groot voordeel van het databaseprogramma Access is dat het flexibel is en dat er niet geprogrammeerd hoeft te worden. Als de tabellen eenmaal zijn gemaakt en gevuld (wat het meeste werk is), kan men het systeem bij iedere vraag naar informatie aanpassen. In deze zeer uitgebreide e-learning cursus leert u stap voor stap hoe u een database ontwikkelt.

Tijdens de cursus werkt u live in de software; daarom moet deze aanwezig moet zijn op uw pc. U kunt een persoonlijk opleidingsprogramma op maat samenstellen, uitgaande van uw individuele voorkennis en opleidingsdoelen. De cursus kan als losse e-learning cursus worden gevolgd, maar kan ook uitstekend worden gecombineerd met docentenondersteuning in groepsverband. 

Systeemvereisten

  • U dient te beschikken over Internet Explorer.
  • Lokaal installatierecht voor ActiveX is noodzakelijk.
  • De Office-applicatie die u wilt gaan trainen dient op uw pc aanwezig te zijn. 

 
Doelgroep
Deze e-learning cursus is bestemd voor iedereen die met Access wil gaan werken en alles uit dit programma wil halen.

Voorkennis
Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur
Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel.

Certificaat
Na afloop van deze cursus ontvangt u een digitaal certificaat. 

Access eLearning CLS