Over ons

CLS Trainingen verzorgt al bijna 20 jaar klassikale en maatwerktrainingen door heel Nederland. Ons team van hoog opgeleide docenten verzorgt meer dan 600 trainingen, met als doel u te helpen groeien naar een hoger niveau. En dit doen wij met groot succes, zo blijkt uit de klantwaardering van 9,5 voor onze cursussen op Springest.nl. Wij helpen u graag om het maximale uit de programma's te halen.

Praktijkgericht
De trainingen van CLS zijn praktijkgericht. U leert immers vooral door te doen. Dit geldt voor zowel onze in company bedrijfstrainingen als voor onze klassikale cursussen. Er is voor alle cursisten een pc of laptop beschikbaar, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. 

Persoonlijk contact
CLS Trainingen staat voor een persoonlijk contact. Wanneer u belt met ons hoofdkantoor in Rotterdam krijgt u direct contact met een van onze medewerkers, die u graag te woord staan. Indien nodig laten wij een van onze productspecialisten terugbellen.

Transparante prijzen
Alle prijzen van de klassikale trainingen zijn transparant. Er komen geen administratiekosten of kosten voor het certificaat, het cursusmateriaal of de locatie bij. Ook de lunch, koffie, thee, etc. zijn bij de prijs inbegrepen.

Samenwerking
Om de hoge kwaliteit van ons uitgebreide trainingsprogramma te garanderen werken wij bij een aantal trainingen samen met zorgvuldig gekozen opleidingspartners, die hun sporen binnen hun vakgebied ruimschoots verdiend hebben.