Leervormen

CLS Trainingen biedt opleidingen aan in verschillende leervormen. Er is dus altijd een training die past bij uw organisatie en/of mogelijkheden.

Bij onze klassikale trainingen krijgt u les in groepsvorm van een van onze deskundige en ervaren docenten. De trainingen vinden plaats bij ons op locatie en zijn volledig verzorgd. Een volledig overzicht van onze klassikale trainingen vindt u hier.

Een voordeel van deze leervorm is het contact met de andere cursisten. Oók van elkaar kun je veel opsteken. Samen problemen constateren en bijbehorende oplossingen vinden!

Komt een klassikale cursus u niet goed uit? Dan is een e-learningcursus wellicht een uitstekende oplossing. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw training. U bepaalt zelf wat, wanneer en waar u leert. Hier vindt u een overzicht van alle e-learningcursussen.

Bent u op zoek naar een opleiding die volledig is afgestemd op uw situatie en wensen? Kies dan voor een maatwerk- of privécursus. CLS Trainingen past de opleiding volledig aan de wensen van u of uw organisatie aan! Klik hier voor meer informatie over deze efficiënte leervorm.

De trainingen van CLS zijn praktijkgericht. U leert immers vooral door te doen! Er is voor alle cursisten een laptop beschikbaar, zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Natuurlijk is CLS Trainingen continue in beweging. Daarom scholen wij onze docenten regelmatig bij naar de allernieuwste inzichten en ontwikkelingen. Onze cursussen sluiten aan bij de praktijk, zodat u optimaal rendement uit de training haalt.

Wij zijn graag transparant. Daarom zijn de prijzen van onze klassikale trainingen altijd inclusief administratie- en/of inschrijfkosten. Bovendien rekenen wij geen extra kosten voor het certificaat, de locatie, de lunch en het cursusmateriaal. U weet direct waar u aan toe bent!

Niet gevonden?

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Geen probleem! Naast de trainingen op de website organiseert CLS Trainingen nog veel meer opleidingen. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat u zoekt